Laatste nieuws !

Martial Arts Day te Wulfen (GER) 24 - 26/5/2024.

Op vrijdag vertrok ik in de voormiddag naar het mooie Duitsland om daar als spreker en les te geven in mijn eigen stijl, bij aankomst in mijn hotel Deluxe ging ik al eens de streek verkennen van wat ik daar kon verwachten, s'avonds goed gaan eten en dan terug naar mijn hotel om te gaan slapen.

Zaterdag morgend vroeg opgestaan om lekker van het uitgebreid ontbijt te genieten en dan te vertrekken naar het grote evenement MA Day. Vele Grootmeesters mogen ontmoeten en goede connecties kunnen uitwisselen met mensen die ook mijn kunnen waardeerde wat ik ook wel tof vond en op het einde van de dag mocht ik nog enkele certificaten en trophy's in ontvangst nemen vanuit Italie, Polen en Duitsland met als titel Hall of Champions en bekroond met medaille.

Spartan Hall of Wariors te Tenerife (ES) 2 - 9/5/2024.

Na aankomst op 2 mei 2024 verkende ik de streek en was verwonderd door het fantastische hotel Playa de La Arena een supermooi Hotel met tal van zwembaden en activiteiten.

Vrijdag een flinke wandeling gemaakt en wat er zeker ook mag verteld worden zijn de zeer goede gerechten die dagdagelijks werden geserveerd. Op zaterdag was er een volledige dag training die gegeven werden door top lesgevers van over geheel de Wereld.

s'Avonds was er het gala met een uitgebreid dinner en als afsluiter de uitreiking van de Awards, ik werd bekroond met een Diamond Award wat betekend meer dan 48 jaar actief in de Martial Arts.

Vele connecties gemaakt en tal van GM die geintreseerd waren in mijn technieken CCS, wat ik een enorme eer vond.

USA, Finland, Italy, Nederland, Germany, Filipijnen, top was het.

Stage Martial Arts - CCS te Herk-de-Stad  (BE) op 27/04/2024.

Een stage gegeven door Kaicho Chris De Witte met als inhoud van de stage zelfverdediging op aanval van mes en stok, een mooie opkomst op deze stage en veel positieve reactie mogen ontvangen na afloop van deze stage met deelnemers uit Nederland en België.

We kijken al uit naar de volgende stage die zal doorgaan op 29/6/2024.

 

International Martial Arts te Asperen (NL) 12 - 13/04/2024.

Na een lange rit die ik gemaakt had eindelijk aangekomen op mijn locatie Hotel Schildkamp te Asperen, zeer mooie streek die ideaal is voor wandelaars en mensen die van de rust houden. Daar zag ik op het terras enkele budo vrienden zitten en te genieten van hun aankomst, de president van de IMAF. Inchecken en daarna gaan eten met enkele GM en Masters.

Na een goede nachtrust en zeer goed ontbijt konden we afzakken naar het sportcomplex De Wiel waar het Semainar kon beginnen na de voorstelling, enkele blokken les gevolgd was super en terug vele contacten gelegd aangaande mijn eigen stijl Martial Arts - CCS, iedereen was vol over dit programma die ik heb samengesteld. 

Na de demo's een goede douche genomen en ons aangekleed om naar de uitreiking van de Awards te gaan waar het terug een grote eer was om dit jaar de prijs in ontvangst te mogen nemen van Ambassadeur van het jaar Gold medal en waar ik nog 2 studenten op het podium werden geroepen als student of the year 2024.

Proficiat aan Collin Beirnaert en Christophe Beirnaert voor deze fantastische avond die we hebben gehad. Osu

 

 

Sport - en spelweek Bellem in sportcomplex te Aalter op 9/04/2024.

Terug een aantal leuke groepen mogen ontmoeten en dit jaar zeer veel nieuwe leerlingen ontmoet die eens wilde proeven van de variatie aan verschillende disciplines in de Martial Arts en zeker het CCS systeem die enorm veel afwisseling bied in dit systeem.

Weliswaar komen er minder en minder kinderen op deze sportkampen wat toch een mooi initiatief is om sociaal contact te leggen tussen verschillende leeftijdsgroepen. Sport is belangrijk en zeker een noodzaak aangaande gezondheid. Osu 

 

Muaythai Seminar by Juuso Ringman te Gent (BE) op 7/04/2024.

 

Een leuk weerzien om na vele jaren de familie De Leu terug te mogen ontmoeten in hun gym Mahanakhon te Gent en daar een seminar gevolgd te hebben onder leiding van Juuso Ringman, top kerel in het clinchen in de Muay-thai en sinds 2017 in verschillende Thaise gym actief als lesgever.

Er waren weinig club's aanwezig wat mij toch wel een bedenking gaf over de Federatie VKBMO aangaande het verspreiden van dit seminar of wel waren er andere factoren die een grote rol speelde, voor mij een raadsel en voor hen een weet.

Al bij al vond ik het een leuke stage en terug nieuwe contacten kunnen leggen wat altijd leuk is in onze branche.

 

Opendeurdagen Sportclub Ouder & Kind trainingen 30/3/2024 tem 6/4/2024.

De eerste training op 30/03/2024 was een enorm succes waar vele ouders uit groep 1 mee trainde met hun kind, er kwamen een aantal technieken aan bod die de kinderen ondertussen reeds beheerde alsook de fysieke inspanningen kwamen aan bod. Volgende training gaat door op woensdag 3/04/2024.

Minder ouders die konden deelnemen als voorheen maar toch leuke reacties mogen ontvangen van alle ouders die de vraag stelde om een zelfverdediging cursus te organiseren en waar we wel al een tijdje mee bezig zijn zal er dus dit jaar nog zo'n cursus plaats vinden.

Laatste lessen waren zaterdag 6/4/2024 waar we ook een aantal ouders mochten verwelkomen om deel te nemen aan zo een gratis initiatief, al bij al was het een top week met tal van leuke gezichten te zien.

Onze Kaicho vond het een leuk gebeuren en zeker voor herhaling vatbaar dit jaar nog 2024.

 

Algemene Vergadering VKBMO & Awards te Edegem op 17/03/2024.

Op 17/03/2024 zakte we af naar Hotel Ter Elst in Edegem om daar de Algemene vergadering op te volgen met daarop aansluitend de uitreiking van enkele Awards en bepaalde clubs die hun jubileum mochten vieren, waaronder onze sportclub ook die reeds actief is sedert 1997.

27 jarig bestaan en als tweede waren we ook genomineerd in de categorie jeugdsportfonds met als ondertiteling beste jeugdinitiatieven, daarom mochten we dus tweemaal op het podium staan om twee mooie prijzen in ontvangst te mogen nemen. Terug een mooie afsluiter op deze fantastische dag.

World Champion 2023 te Polen 2/03/2024.

World Champion in het jaar 2023 op de online Self-defense Got Superstar te Polen, deze titel heb ik voor de vierde keer behaald wat voor mezelf een enorme prestatie is na vele complimenten te hebben mogen ontvangen uit het Buitenland aangaande bepaalde technieken die worden aangeleerd aan verschillende studenten, Masters en Grand Masters, alsook lessen aan speciale eenheden van Politie.

Op naar het volgende .....

Stage met Hanshi A.Sailly & JP Van Vre (BE) op 18/2/2024.

Vele zaken kwamen aan bod met de opening van Hanshi Alain Sailly van de Kobudo Fedratie, zeer leuke opwarming met daarop aansluiten een opbouwende oefening van rechtstaand tot de afwerking op de grond met klem.

Na de pauze was het de beurt aan JP Van Vre die verder werkte op de vorige oefeningen met daarbij enkel typisch gekende technieken uit zijn Tai-jutsi style.

De moeite waard om nog eens naar zo een stage te gaan met enkele studenten van uit onze sportschool, volgende afspraak is te Nederland op 12 en 13-04-2024.

 

Stage Motobu Ryu Kobujutsu te Heist-op-den-Berg (BEL) op 20/1/2024.

Voor de eerste maal na meer dan 20 jaar achter gesloten deuren mag deze stijl gepromoot worden buiten Okinawa en er werd getraind onder leiding van Sensei Hubert Laenen, het is geen sport maar een krijgskunst die bedoeld is om tegen meerder tegenstanders je te verdedigen en weliswaar uit te schakelen. Het is een stijl die zeer dicht aanleunt tegen mijn eigen stijl CCS en dit omwille van, alles wat je aanleert met wapens kan ook gebruikt worden in empty hands. Was terug een top weekend voor mijzelf.

 

 

Trainers opleiding Chris Combat System te Gent (BE) op 17-18/12/2023.

De Trainers opleiding die doorging op 17 en 18/12/2023 gingen over de basis en inhoud van dit doeltreffende systeem waar de kandidaten deelnamen aan een theoretische les die een beter inzicht gaf over de stijl. Daarna werd er op de Tatami de verschillende disciplines geoefend en dit zowel de empty hands als de verdediging op aanvallen met wapens, alsook de fijne motoriek die wel een belangrijke rol speelt in dit systeem, en zondag werd een nog een volle dag getraind met als afsluiter het examen waar de geslaagden hun diploma in ontvangst konden nemen. Top aan iedereen die deze twee dagen hebben volbracht.

Stage Wing Chun te Heist-op-den-Berg (BE) op 10/12/2023.

Zondag 10/12/2023 vertrok ik naar Heist-op-den-Berg voor deelname aan een stage die werd georganiseerd door de Federatie IMAF onder leiding van Jean-Pierre Van Vre, met als lesgevers Peter Vannoppen en Roger Lemaire.

Het eerste deel ging over de discipline Wing Chun technieken met de basis en inhoud van het leren voelen, een korte pauze nadien en daarop volgend klemmen binnen de discipline Roba jutsu onder leiding van Roger Lemaire.

Tof om terug nieuwe leraars te ontmoeten en beter te leren kennen, samenwerking tussen verschillende club's is dus zeker mogelijk naar de toekomst toe. Osu to all Sensei's

GM Samuel Kwok Seminar te Brunsum (NL) op 21 & 22/10/2023.

Zaterdag morgen vertrokken we richting Brunssum te Nederland met Senpai Ronny Van De Rostyne om deel te nemen aan een tweedaags Seminar met Grootmeester Samuel Kwok die de generatie Ip-man Wing Chun verder zet en absoluut uitbreid. We gingen van start met het voetenwerk en technieken op de Wooden Dummy, zeer belangrijk aspect in deze stijl.

Na de volledige sessie gingen we richting hotel Edenpark om ons in te checken en daarna te vertrekken naar de Wok Palaz op Roda JC.

Zondag was er terug een 4 uur durende stage met enkele andere GM die langs kwamen om hun discipline even te komen demonstreren waar we met volle aandacht naar keken. Mooie en goede stage gehad om dan terug huiswaarts te rijden.

 

Pekiti Tirsia Kali te Zedelgem/Brugge op 16 - 17/09/2023.

Eens aangekomen op mijn bestemming werd ik goed ontvangen door mijn vriend David Moreels, zeer mooie locatie om daar te kunnen trainen, zaterdag in de voormiddag een aantal basis gezien aangaande pekiti tirsia kali, alles kwam tijdens deze twee dagen durende stage solo baston, double baston, bankaw, pangamot, empty hands en daga.

Terug een leuke ervaring opgedaan en vele vrienden gemaakt.

 

Sun Set Martial Arts Gala te Kusadasi (TUR) van 30/8 - 3/9/2023.

Op 30/08/2023 vertrokken ikzelf en Senpai Ronny Van De Rostyne  richting Kusadasi Turkye na een zeer lange trip kwamen we aan rond 22.00 en konden we inchecken in ons hotel MAIA Luxury Beach hotel.

Donderdag hadden we een uitstap gepland naar Central Park en op vrijdag gingen we van start met tal van lessen gegeven door het grotendeels Grand Masters, het was een leerrijke en warme dag en we sloten de dag af met een heerlijk dinner eetmaal, waar we daarna nog even een praatje deelden met onze Duitse vrienden.

Vrijdag begon ik met de lessen te geven na een korte opwarming kwamen er mooie technieken aan bod en konden we een volle dag trainingen volgen die voorzien werden door 5 Grand Masters. De zaterdag werd er terug een volle dag getraind en in de namiddag heb ik mijn Senpai wat privé lessen gegeven aangezien die ook altijd wil bijleren, rond 17u maakten we ons klaar om aan het Gala deel te nemen met de desbetreffende prijzen en animatie, het was op alle vlakken top georganiseerd door de verantwoordelijke Tobias Berger en de grote chef van de Federatie MAA-I.

Op zondag keerden we terug huiswaarts met de mooie trophy's die we hadden behaald Ronny werd bekroond als Master of the year 2023 en ik zelf met Legend of Martial Arts 2023.

 

MA-Day te Wulfen (GER) op 20/05/2023.

Op vrijdag 19/05/2023 vertrokken 2 studenten van onze sportclub naar Wulfen/Dorsten om de volgende dag deel te nemen aan het grootste evenement van Europa in de Martial Arts.

De MA-Day was een evenement waar 100 grootmeesters hun technieken toonden aan meer dan 900 deelnemers op dit evenement, er was na afloop wel een beetje een teleurstelling qua organisatie en de massale opkomst. we hadden er meer van verwacht vertelde beiden mij.

Op naar een volgende en hopelijk iets leuker om te doen.

Muay-Thai selectie training National Team te Gent op 12/4/2023.

Na een zeer grote opkomst voor zowel de 10 - 15 jarigen alsook voor de U18 - U23 - seniors en Trainers was de zaal volgeboekt met tal van enthousiaste studenten en Trainers, na een stevige opwarming kwamen een aantal stoot - en traptechnieken aan de beurt. Nadien kwam het sparren aan bod met nadien een 15 tal minuten clinchen.

Terug een leerrijke ervaring opgedaan en op naar de volgende.

 

Sport - en spelweek te Bellem van 11 t.e.m 14/04/2023.

Dit jaar kwam deze sportweek in de tweede helft van de Paasvakantie en dit gebeurde terug in het zeer mooie sportcomplex te Aalter, dit jaar had ik een student mee namelijk Collin Beirnaert als assistent Trainer om een aantal technieken binnen onze discipline voor te tonen, hij was top deze week en deed meer dan 100% zijn best.

Nogmaals dank makker. Osu

Examen's voor groep 1 & 2 te Oostakker op 29/03/2023.

Er werden dit jaar een aantal voorbereidende trainingen voorzien om te kunnen deel nemen aan het examen, ik wil dan ook iedereen feliciteren voor het behalen van een andere graad in de gevechtsport CCS. bij de allerkleinsten zijn geslaagd voor gele band Fatima, Amir en voor oranje band Ayden, in groep 2 waren er een viertal die geslaagd zijn Katerina en Obi voor groene band en Collin en Dilany voor blauwe band. Osu 

Memoriam-Training IBK-All Round Fighting te De Bilt (NL) op 12/3/2023.

Op 12/03/2023 vertrokken we met 2 studenten (Ronny & Christophe) naar de stad De Bilt te Nederland om daar deel te nemen aan de stage met als gast-Trainer niemand minder dan Semmy Schilt, eens daar aangekomen was er een drukte van formaat, met maar liefst 300 karateka's aanwezig. Na de opwarming werd de grote groep verdeeld in 3 grote groepen waar ze werkten met een doorschuif systeem.

Er werden kata's geleerd alsook sparring technieken en op het einde van de stage werd er ook met een doorschuif systeem gewerkt in sparring. Deze lange dag en rit ging snel voorbij en kwamen terug veilig thuis aan. Osu to all karateka's, Masters and GM.

Kali-Concepts Wintercamp te Dorsten (DUI) op 11 - 13/11/2022.

Op 11/11/2022 reisde ik alleen af naar het mooie Duitsland met de wagen voor een trip van 4 uur naar Road-Camp te Marl.

Eens daar aangekomen werd ik uitstekend naar mijn blokhut geleid om daar rustig de nacht door te brengen, s'morgens een perfect ontbijt genomen en dan richting Dorsten doorrijden voor deelname aan een prachtig Wintercamp met drie grootmeesters waar we enorm naar uitkeken. Iedere GM kwam les geven in hun eigen discipline en dit was terug Top en zo keerden we huiswaarts met weliswaar leuke vrienden te hebben ontmoet en op naar het volgende.

Jeugdsportfeest voor G-sporters te Sportcomplex Hekers op 23/10/2022.

Les geven aan zeer gemotiveerde G-sporters in zelfverdediging CCS. Top jongens met een aantal zeer getallenteerde judoka'sop de tatami te Zwijnaarde. Het was super leuk om aan jullie de basis te mogen tonen van mijn eigen ontwikkelde stijl in de gevechtsport. Osu 

 

Stage met Frans & Leonora Stroeven te Utrecht (NL) op 9/10/2022.

Op 9/10/2022 kwam Senpei Ronny Vande Rostyne mij ophalen om te vertrekken richting Utrecht, na een potje koffie te hebben gedronken vertrokken we. Eens aangekomen was het een blij weerzien om na lange tijd terug GM Frans Stroeven en Leonora Stroeven terug te spreken aangaande al onze trips die we ondertussen hadden gemaakt.

Zoals we gewoon waren op GM Frans zijn stages was het terug de moeite om eens een ervaring mee te maken met de mogelijkheden ivm het dragen van een sarong deze discipline werd gegeven door onze ervaren Leonora. Na de middag pauze kwam GM Frans aan de beurt met zijn karambit, leuke oefeningen tijdens deze stage. Na een 3 uur durende stage keerden we terug huiswaarts en hebben we een plezante dag beleefd. Osu to Senpei Ronny en Kaicho Chris.

Seminar met Film Actrice Cynthia Rothrock te Brecht (BE) op 17/9/2022.

Op zaterdag 17/09/2022 vertrok ik richting Brecht om daar een stage te volgen met niemand minder dan Amerikaanse Film Actrice Cynthia Rothrock (Dragon Lady), het begon met een intensieve opwarming met de daarbij horende stretching waar er vele nieuwe oefeningen aan te pas kwamen die voor haar van de hand liggend zijn maar zeker tof en leerzaam. Er werden vechttechnieken aangeleerd vanuit de film Industrie, tijdens de middag was er tijd voor een handteken sessie met foto's. Was top en terug en ervaring rijker. Op naar de volgende

 

World Champion Self-defense te Duitsland op 15/09/2022.

Na enkele oefeningen te hebben uitgewerkt in de discipline zelfverdediging en op training in onze Dojo dit compleet te maken werd ik Wereld Kampioen op het e-World Championship te Germany.

 

VI World Humanitarian Festival te Montenegro (MNE) op 9-12/9/2022.

Op vrijdag 9/9/2022 vertrok ik op Zaventem met als bestemming Montenegro (Tivat) na ongeveer 2.30 min vliegen begaven we ons in een hevig onweer en moesten we het landen uitstellen. Na lange tijd boven Tivat te hebben gevlogen gingen we landen in Tiran (Albanië) maar wegens hevige drukte zijn we terug moeten keren en zijn we geland in Brindisi (Italy). Na enige tijd konden we dan toch verder vliegen naar mijn eind bestemming.

De stage die werd gegeven aan politie mensen en Special Forces door mijzelf in de stijl CCS, waar na afloop terug vele mensen over na spraken was fenomenaal en natuurlijk allemaal zeer toffe mensen die meer als een familie woren beschouwd.

Zondag was er op cruise de uitreiking van de Trofeeën waar ik een opwaardering kreeg en bekroond werd met Grand Master of the Year 2022 en als afsluiter te samen met Predrag en Wilfred Mashaya een black belt 9de Dan in ontvangst mocht nemen, de kers op de taart noemen ze dit hier.

Top weekend in Montenegro, op naar volgend weekend.

Stage Bill "Superfoot" Wallace te Beveren (BE) op 2/9/2022.

Voor aanvang van een van de grootste Kickboxing tornooien van Europa met name de Flanders Cup werd er op vrijdag 2-9-2022 een stage gegeven door niemand minder dan de kickbox legende Bill Wallace. Simpele technieken kwamen aan bod maar zijn Ooooo zo doeltreffend, pracht van een man en super technisch vooral de lenigheid op de leeftijd van 77 jaar. Alsook een blij terug zien van vele grootheden en bekende gezichten waar ik vroeger veel mee op wedstrijden was. Top en op naar de volgende afspraak.

Stage IBK All-Round Fighting te Blankenberge (BE) op 19/8/2022.

Terug deelgenomen aan een mooie stage in BJJ met niemand minder dan Koen Smets. Vele technieken kwamen aan bod en er werd oog gehouden voor de belangrijke details die deze discipline wel heeft. Met als afsluiter een bloed wurging die enorm gevaarlijk is en afsluiten van de stage rollen, sparring op de grond.

Na de les werd Koen Smet ook nog gehuldigd met een hogere graduatie in IBK All-Round Fighting met een 3de DAN.

Met dank aan Hanshi Eric Vaerenbergh (BE) - Stephan Van Wichelen (GER) en vrouw.

Seminar BJJ te Gent (BE) op 11/8/2022.

Een super leerrijke stage met als lesgever een Wereld topper Wim Deputter Brasa Belgium. Veel technieken kwamen aan bod en werden steeds tot in detail uitgelegd, was super en zeker omdat deze plaats waar het seminar plaats vond maar 5 minuten van mijn woonplaats was gelegen, iedereen tevreden thuis. Een Topper van de bovenste plank .

Hall of Fame Martial Arts te Londen (GB) op 25/06/2022.

Op 24/06/2022 vertrok ik naar London met de Thalys vanuit Brussel Zuid, na een vrij korte reis kwam ik op mijn bestemming terecht wat een kleein beetje een tegenvaller was naar Hotel, logeerde in het Lodge Hotel te London. De dag nadien ging ik gaan lunchen in het Copthorne Tara Hotel waar ik uiteraard zeer goed heb ontbeten om daarna deel te nemen aan het seminar met terug een aantal GM van top niveau en waar ik uiteraard ook mijn style CCS mocht promoten. Vele enthousiaste studenten die gefascineerd waren door de enorme snelheid van uitvoeren. Met dank aan Gary Wasnieuwski en TYGA.

Hall of Fame & Beach Training in Türkye on 17 - 18/06/2022.

Op 14/06/2022 vertrok ik naar Turkye om daar mijn eigen style CCS te promoten in het zonnige Kusadasi, een zeer warm verwelkoming van de Manager van het Beach Luxury Hotel met een aantal banners waarop we duidelijk zichtbaar waren.

Het goede weer deed duidelijk wonderen alsook konden we vele attracties gaan kijken zoals National Park, het grootste Waterpark van Europa en natuurlijk de fantastische boottochten die ons tot in Griekenland bracht. Op de twee trainingsdagen die werden voorzien was er enorm veel aandacht naar mijn style CCS die door zeer vele GM en Masters enorm werd bewonderd. Ik dank natuurlijk ook de Organisatie en vele acteurs die daar ook aanwezig waren zoals Tobias Berger (GER), Andreas Delies (GER), Bernd Höhle (GER), Lars Oettinger (GER), enz ....

Eindigen deden we met het Gala Award waar er zeer lekker werd gegeten en enorm veel plezier gemaakt met alle grootheden waarbij ikzelf werd bekroond tot Grand Master of the Year 2022. Top week die mij zeker lang zal achtervolgen en waarbij ik volgend jaar zeker nog eens terugkeer op deze mooie locatie, foto's kan men terug vinden bij gallerij.

Osu to all

 

International Martial Arts HOF te Netherlands on 28/05/2022.

Op 27/05/2022 vertrokken Shihan Chris De Witte en zijn Uki Davy De Veerman naar Tiel om op 28/05/2022 deel te nemen en les te geven op het World Seminar waar meer dan 30 Grandmasters en Masters aanwezig waren. Er werd op vier velden les gegeven in verschillende disciplines waaronder Hapkido, Judo, Taekwondo, Karaté, Jiu-Jutsi, Dim mak, CCS, Krav-maga enz ..

Na deze zeer vermoeiende dag vond er nadien een Gala Award plaats met alle genomineerden, na een prachtig buffet werden de prijzen uitgedeeld en kwam mijn student Davy De Veerman als eerste aan de beurt en mocht de prijs Black belt student Bronze Award meenemen naar huis en mocht Chris De Witte de Golden star Award in ontvangst nemen en als laatste kwam Francis Nwofor aan bod die jammer genoeg overleed op 30/03/2021 aan de gevolgen van Covid 19.

Stage met Kyoshi Carlos en Shihan Chris op 21/05/2022 te Belgium.

Op zaterdag 21/05/2022 was er terug een stage gepland met twee Grootmeesters in de Martial Arts.

Er kwamen vele zaken aan bod zoals: verplaatsingen binnen Kickboxing WAKO - snelle traptechnieken - vuisttechnieken vanuit het point-fighting system WAKO deze technieken werden gegeven door Kyoshi Carlos.

Daar op aansluitend technieken uit de stijl CCS: leren aanvallen en verdedigen met sticks - verdediging op aanval met mes - empty hands defense deze technieken werden gegeven door de Founder of this style Shihan Chris De Witte.

Zeer toffe namiddag gehad en terug enkele leuke mensen leren kennen, enkele sfeerbeelden van deze namiddag zijn terug te vinden bij Gallerij op deze site. Osu 

 

Examen's jeugd groep 1 & volwassenen op 30/04/2022.

vandaag terug een examen georganiseerd voor een tiental studenten in de Martial Arts - CCS met als geslaagden Van Gaever Dilany (groen), De Boe Juul (oranje), Rumenov Koray (oranje), Kara Aras (oranje), Bourguillioen Ayden (geel), De Foer Alexander (geel), De Foer Katerina (oranje) en Obessa Obi (oranje)

Proficiat aan alle studenten het was leuk om te zien hoe jullie inzet zo top was. Osu.

Sportproefbeurs G-sport Vlaanderen te Leuven op 24/04/2022.

Uitgenodigd via Parantee Psylos om een voormiddag les te geven aan slechtzienden en blinden op 24/04/2022 in het mooie sportcomplex Topsporthal te Leuven, een super leuke ervaring met zeer gemotiveerde leerlingen die langs kwamen om de zelfverdediging CCS te ervaren wat dit precies inhoud, en met niemand minder dan een top atleet te mogen ontvangen die bij het eerste elftal van Anderlecht voetbal speeld voor slechtzienden namelijk Dorien.

Sport - en spelweek te Bellem op 4-5-6/04/2022.

De start op maandag 4/4/2022 was een tegenvaller voor zowel mijzelf als de kinderen die een gehele dag in de regen en de kou moesten les volgen. Na het einde van de dag kreeg ik te horen van de organisatie dat ik de volgende dag in de judo zaal mocht les geven te Aalter in het supermooie en enorm groot sportcomplex. We hadden er allemaal terug zin in en dat vertaalde zich in het enthousiasme van alle kinderen die bij mij langs kwamen in de judo zaal en het werd steeds beter aangezien de leeftijd van de kinderen steeds ouder werden. Op 6/04/2022 kreeg ik omstreeks 7.10 am een berichtje dat ik terug mocht afzakken naar het sportcomplex te Aalter om daar de volgende groepen te ontvangen en daar was ik blij om, een tevreden lesgever.

 

IMAF Stage op 12-13/3/2022 te Niel (BE).

Op zaterdag 12/3/2022 en zondag 13/3/2022 ging er een Internationale stage door te Niel met tal van Grootmeesters, het was natuurlijk te voorspellen dat de opkomst groot ging zijn met al deze kleppers op de tatami. De eerste afspraak was natuurlijk bij mijn goede vriend GM Hubert Laenen die verschillende technieken liet zien vanuit de Okinawa Karaté met verschillende technieken gebaseerd op drukpunten, Topper van formaat waarbij ik geheel de dag hard heb getraind met een trainingspartner van GM Hubert Laenen, namelijk Tiger Thai. Wij hebben dan ook gedurende deze stage veel uitgewisseld en zeer goede contacten gemaakt voor latere projecten en eventueel deelnames aan andere stages, ik kijk al uit naar mijn volgend World Seminar dat plaats vind te Tiel (NL) op 28/5/2022 waar ik ook les zal geven en een DEMO.

Stage met World Champion Ffion Davies op 6/03/2022 te Aalst (BE).

Op zondag 6/3/2022 werd er een stage voorzien in de BJJ club te Aalst met als lesgever niemand minder dan World Champion Ffion Davies en dit in verschillende categorieën waaronder grapling alsook No-Gi en met Gi. In deze laatste discipline werd er gewerkt met zeer veel enthousiasme van alle aanwezigen. Na afloop keerden we met opgeheven hoofd terug naar huis en hadden we absoluut weer wat bijgeleerd waardoor mijn pakket steeds ruimer wordt. Nogmaals dank aan de organisator Koen Smets alsook Ffion Davies voor de top les.

Stage met Sensei Peter Vanoppen op 29/01/2022 te Gent.

Op zaterdag 29/1/2022 werd er een stage gegeven door Sensei Peter Vanoppen in Aikido.

Vele verschillende technieken kwamen aan bod op deze stage waaronder mijn studenten wel onder de indruk waren van vele klemtechnieken die er getoond werden, er kwamen ook nog een groot deel valtechnieken aan bod die mijn studenten ook wel kunnen opnemen om zo naar een volgend examen toe te werken en voorbereiden. Het was dus weer een geslaagde namiddag en blij terug zien van deze Sensei die wel regelmatig bij ons aanwezig is op training.

Stage met Shai Gerena World Champion in BJJ op 19/12/2021.

Op zondag 19/12/2021 vertrokken Shihan Chris De Witte en Senpei Ronny Van De Rostyne naar een stage onder leiding van World Champion Shai Gerena.

Verschillende technieken kwamen aan bod maar het ging hoofdzakelijk om de foot lock.

Na de stage was er nog een open training waar we aan deel namen, top namiddag voor de Martial Arts liefhebber, we keerden na afloop terug naar huis met veel informatie.

Met dank aan Wim De Putter.

Stage met GM Hubert Laenen en GM Chris De Witte op 23/10/2021 te Oostakker.

Op zaterdag 23/10/2021 gaat er een stage door in Sporthal Wolfput met niemand minder dan Groot Meester Hubert Laenen die het thema kiest realistische zelfverdediging op pijnlijke drukpunten van het menselijk lichaam met daarop aansluitend Shihan Chris De Witte die de stage verder begeleid met als hoofdoel de realistische zelfverdediging van een aanval met een stok of met een mes.

Hoe reageren we, wat kunnen we doen om toch uit deze benarde situatie te geraken, zeer basic maar Oooo zo doeltreffend.

De stijl CCS kan door iedereen uitgevoerd worden en voor alle leeftijden beschikbaar.

Stage BJJ met Sensei Stephan Van Wichelen te Blankenberge op 22/10/2021.

top stage waarin een aantal basic technieken werden uitgelegd tot in detail, mijn studente Selin Kurutepe en ik zelf konden terug blikken op een leerrijke dag.

Op naar een volgende stage waar we ook al naar uit kijken want het is voor morgen al met GM Hubert Laenen 8ste Dan en GM Chris De Witte 6de Dan.

 

Stage Krav Maga met Raffi Liven 10e Dan te Beneden-Leeuwen (NL) op 26/9/2021.

Op zondag 26 september 2021 namen Shihan Chris De Witte en Senpai Jürgen Laroy deel aan een 4 uren durende Krav Maga Liven seminar onder de leiding van niemand minder dan de Israëlische Kaicho Raffi Liven (10de Dan). Het ganse gebeuren vond plaats in de Nederlandse gemeente Beneden-Leeuwen.

Senpai Jürgen Laroy schrijft: “Krav Maga Liven, een volwaardig pakket de naam Krav Maga waardig. Onder leiding van Kaicho Raffi Liven, grondlegger van deze stijl, een leerzame stage gevolgd te Beneden-Leeuwen. Al snel werd duidelijk dat de stage in teken stond van efficiëntie. Geen spectaculaire bewegingen. We begonnen met de zes basisbewegingen van het systeem als opwarming. Een variatie aan technieken werd gedoceerd vertrekkend van deze basis. Bij de uitvoering sloop er hier en daar een fout in bij de beoefenaars. Daar werd op ingespeeld en onmiddellijk bijgestuurd. Het moet gezegd worden dat tijdens het bijsturen bijzonder diep werd ingegaan op wat de gevolgen zijn van een slecht uitgevoerde techniek. Door middel van een demo werd er aangetoond wat werkt en wat niet. Met andere woorden: waarom werkt de techniek niet? De drie uren voorziene stage liep al snel uit naar vier uren. Tussen alles door werd er door Kaicho verschillende anekdotes verteld. Sommige hilarisch, andere droevig tot triest maar altijd met een duidelijke boodschap. Zin voor realisme! Voldaan en met honger naar meer, het gevoel dat het pad met kennis nog veel langer is dan wat ik tot nu toe bewandeld heb. Zo voel het. Een fantastische beleving, voor herhaling vatbaar.

Initiatie zelfverdediging CCS te Gent op 16/9/2021.

Terug een mooie dag geworden met een groot deel van het personeel Stad Gent die aan het Wielerstadium Eddy Merckx even mochten kennis maken met een eigen stijl die Shihan Chris De Witte heeft ontwikkeld.

Het waren toffe groepen die ik even liet genieten van de flow die deze sport oogt, al positieve reacties achteraf en zeker voor herhaling vatbaar.

Ashihara Karaté stage met Sensei Marcel Van Den Berg (NL) op 5/9/2021.

Terug van de partij op een stage met een van de betere vechters uit Nederland in de Ashihara stijl.

Er kwamen vele zaken aan bod zoals veegtechnieken - traptechnieken - klemmen en wurging.

Om op het einde af te ronden met sparring en traptechnieken op grote stootkussen.

Wederom leuk om daar ook aanwezig te zijn. Osu met dank aan Sensei Marcel Van Den Berghe.

Initiatie zelfverdediging CCS te Gent op 2/9/2021.

Er werd vandaag voor de dienst Mobiliteit van de provincie Oost-Vlaanderen een initiatie les gegeven in mijn eigen stijl CCS, iedereen was enorm enthousiast over de leerrijke ervaring die ze hebben mogen ervaren, mooie momenten die ik heb mogen delen met die groep.

Sommige dachten voor aanvang wat zal dit weer zijn maar al vlug veranderde dit in een positieve vibe en met succes hoorde ik na afloop.

Op naar de volgende zou ik zeggen Osu.

Stage BJJ met Sensei Stephan Van Wichelen te Blankenberge op 23/7/2021.

Een zeer leerrijke ervaring opgedaan waarbij verschillende technieken aan bod kwamen en waar de interesse van mijzelf weer super groot was met dank aan mijn super trainingspartner Jurgen Laroy. Zeker voor herhaling vatbaar.

 

Vakantieregeling en start nieuw seizoen.

Er zullen geen lessen doorgaan in sporthal Wolfput en dit van 28/6/2021 t.e.m 1/8/2021.

Wij gaan terug van start op maandag 2/8/2021 en dit van 18.30u tot 21u ( Cardio boksen en aansluitend CCS), op woensdag van 19u tot 21u Kick en Thai-boksen, donderdag van 18.30u tot 20u CCS en zaterdag van 14u tot 16u CCS.

CCS = een systeem waar vele disciplines uit verschillende gevechtsporten aan bod komen en die enorm veel variatie bied waarbij het voor de student nooit ophoud en steeds boeiender wordt en de drang naar meer verlangt.

 PRETTIGE VAKANTIE AAN AL MIJN STUDENTEN TOEGEWENST.

Sportdag te HO Atheneum Voskenslaan op 3/6/2021.

Super gemotiveerde klassen die vandaag eens konden genieten van wat ik te bieden had op het gebied van zelfverdediging, zowel met stick als kickboksen en CCS - systeem self-defense. Allemaal toppers en een mooie herinnering voor zowel mezelf als de leerlingen en monitoren. Goede inzet en dit is motiverend voor een GM.

Het overlijden van één van onze Trainers Francis Nwofor GB      21/4/1968 - 30/03/2021. Gecremeerd op 29/4/2021.

COVID-19:  Als alles verloopt zoals gepland zouden we terug van start kunnen gaan met de trainingen indoor voor de +13 jarigen en de volwassenen op 9/6/2021.

Stage te Dok Noord op 3/9/2020 voor het Expertise Centrum Paradoc.

Een super gemotiveerde groep die ik even mocht laten kennis maken met een aantal technieken vanuit mijn eigen stijl CCS (Chris Combat System).

De lessen gingen door in de polyvalente zaal te Dok Noord 7/107 met dank aan de uitbater om zo een mooie zaal ter beschikking te stellen.

Sportkamp te Lochristi van 10-14/8/2020.

Een super gecoördineerd sportkamp Martial Arts en dit mede dankzij Sportwerk Vlaanderen.

Super toffe groep met een aantal leerlingen die belangstelling hadden om zich bij ons in de club aan te sluiten, hoop jullie terug te mogen verwelkomen maar dan weliswaar in onze club Martial Arts Academy Oostakker.

Toffe en leuke week jongens.

Stage met GM Alain Sailly op 19/7/2020 te Brecht.

Wederom een leerrijke stage gedaan met niemand minder dan GM Ailan Sailly en  GM JP Van Vre van de federatie IMAF een leuke dag met tal van leerlingen en dit uit verschillende landen wat wil zeggen dat dit een topper is, had reeds al een stage gedaan onder zijn leiding en dit is altijd leuk om elkaar terug te zien

Sportkamp te Eke-Nazareth van 7-10/7/2020.

Sportkamp gegeven in volgende discipline's en dit mede dankzij Sportwerk Vlannderen.

- Capoeïra

- Jiu- Jutsi

- Kickboksen

- Kendo stick

- Worstelen

CORONA VIRUS (Covid-19)

Zoals jullie reeds hebben vernomen zullen er geen lessen doorgaan en dit vanaf 14/3/2020 t.e.m 7/6/2020, dit is een voorlopig besluit genomen door de Vlaamse Overheid.

Het kan dus zijn dat dit verlengt wordt, daar hebben wij voorlopig geen zicht op maar gelieve jullie alvast aan deze maatregelen te houden.

Hoop dat dit snel een andere wending krijgt zodanig dat we terug de draad kunnen opnemen en terug onze oude gang kunnen gaan.

Stage te Utrecht NL "pocket stick" onder leiding van Frans Stroeven.

 

Stage op 2/2/2020 te Utrecht met als onderwerp zelfverdediging met pocket sticks.

Super mooie stage gegeven door niemand minder dan Frans Stroeven en Leonora Stroeven, twee super getalenteerde eskrimadors.

Weer een leerrijke stage waar ik bepaalde onderdelen in mijn eigen stijl kan integreren.

thanks Masters.

Federale Stage "zuil zelfverdediging" te Erpe-Mere op 10/11/2019.

Onder leiding van Chris De Witte - Jurgen Devolder - Steven Van Hauwermeiren.

Er werd les gegeven in Krav-maga door instructor Jurgen Devolder , waarna GM Chris De Witte technieken aanleerde vanuit zijn eigen ontworpen stijl CCS.

En Master Steven Van Hauwermeire technieken heeft getoond zowel met stok als ongewapend, leerrijke en toffe stage gebracht door 3 top lesgevers weliswaar elk binnen hun eigen stijl maar onder de zuil zelfverdediging binnen dezelfde federatie VVA/ Euro-budo.

Seminar met GM Samuel Kwok Ip-man Wing Chun op 5-6/10/2019 te Brunssum.

Op vrijdag vertrok onze Hoofdtrainer naar Brunssum om daar deel te nemen aan een seminar die georganiseerd werd door de Nederlandse Wing Chun Federatie met als lesgever niet minder dan GM Samuel Kwok die de Ip-man stijl vertegenwoordigt.

Het was een enorm leerrijke ervaring om van zo een GM iets te kunnen aanleren, de bewondering over zijn kunnen en kennen was verrassend. Moge hem terug verwachten op de Hall of Fame te Tiel (NL) dat plaats vind op 16/5/2020.

Foto's zijn te bezichtigen in de rubriek Galerij.

 

Open stage op 21/9/2019 te Houtem.

Op 21/9/2019 zal er kunnen deelgenomen worden aan een stage die doorgaat te Houtem, ik zal er mijn stijl promoten en dit voor zowel jeugd als volwassenen studenten, er zal gewerkt worden op verdediging op verschillende soorten wapens. Mensen die willen werken aan hun zelfvertrouwen dan is dit de ideale moment om Master Chris De Witte eens aan het werk te zien op alle soorten vlakken.

Vertrekkende vanaf staand verre positie overgaand tot middellange range en zo te eindigen op zeer korte afstand en dit zowel ongewapend als met stick en mes.

Studenten die willen langskomen gelieve zich zo snel als mogelijk in te schrijven op vermeld mail adres.

Federale training 21/8/2019 te Dworp.

Federale bijscholing op zaterdag 31/8/2019 te Halle -Dworp en dit vanaf blauwe gordel binnen de zuil zelfverdediging.

 

Start met lessen in zelfverdediging CCS. 

Vanaf 13/07/2019 zullen er lessen gegeven worden in de zelfverdediging CCS, de cursus is bedoeld om basis aan te leren op een vereenvoudigde en doeltreffende manier om zo in het dagdagelijkse zich te kunnen verweren. Er kan ingeschreven worden met een geheel gezin zodanig dat het leerproces iets vlotter verloopt. Er zal gewerkt worden op empty hands, verdediging op stok en verdediging op mes. Fijne motoriek wordt getest en bijgesteld waar nodig. Lesgever zal zijn Master Chris De Witte die tweemaal toe Master of the year is geworden in Tiel NL 2018 en Dubai 2018, reeds meer dan 40 jaar ervaring binnen de krijgskunsten.

Iedereen is welkom en dit aan een bedrag van 10 EUR/les, de lessen zullen telkens 2u duren.

De Lessen zullen doorgaan in het park van de Sint-Laurentiuslaan te Oostakker.

Sportkampen te Bellem. 8/9/10-04-2019

Sportkamp die plaats vind in Bellem/Aalter waar Master Chris De Witte zijn eigen stijl promoot in zelfverdediging, jongeren vanaf 4 jaar tot en met 19 jaar zullen onder zijn leiding les krijgen.

foto’s volgen op het einde van deze week en zullen te zien zijn bij galerij.

Federale technische bijscholing 6/4/2019.

Op zaterdag 6/4/2019 zal er te Dworp een Federale technische bijscholing plaatsvinden voor alle hogere graden, de toelatings voorwaarden zijn dat men minimum een 3de Dan Black Belt heeft in een bepaalde discipline binnen de zuil zelfverdediging.

De trainingen in de eigen dojo zullen doorgaan op zaterdag 6/4/2019 en dit van 14u - 16u.

International Martial Arts Hall of Fame 2018 Dubai UAE.

Martial Arts Master Instructor of the Year 2018.

One of the most prestigious & Biggest International Martial Arts Hall of Fame.

Eind februari wordt er een vermelding gemaakt in de Martial Arts magazine naar Master Chris De Witte uit België die wordt verspreid in 124 landen.

Federale Training vanaf blauwe band.

Op zaterdag 19/01/2019 wordt er deelgenomen aan de Federale training die plaats vind te Dworp onder leiding van 8ste Dan John Haeke en 7de Dan Bart Van Hoef.

Deelname door Chris De Witte en Selin Kurutepe.

Bekers van Brabant 25/11/2018 kata met wapens.

2de plaats Chris De Witte

3de plaats Selin Kurutepe