CCS eigen ontwikkelde stijl met roots uit de Filipijnen, Japan, Indonesië, China, Amerika & Europa.

 

CCS is een krijgskunst die is ontwikkeld door GM CHRIS DE WITTE en waar gewerkt wordt aan een hoogstaand leerprogramma op het gebied van zelfverdediging, niet alleen de Martial Arts kunst draait om vechten maar ook op de persoonlijke ontwikkeling.

 

Ook al haalt deze stijl zijn wortels uit het Oosten toch zijn er ook elementen vanuit Europa, Indonesië, Japan, China en Amerika aanwezig zoals Karaté, Taekwondo, Wapens, boksen, Kickboksen, Wing chun, BJJ, MMA enz …

 

CCS studenten leren hun zelfvertrouwen te ontwikkelen terwijl ze op hetzelfde moment verder leren ontwikkelen in verschillende soorten van gevechtssporten. Met meer dan 35 jaar ervaring in de Martial Arts is het niet verwonderlijk dat dit systeem zo speciaal is.

 

CCS is de naam die KAICHO Chris De Witte gaf aan zijn systeem, de opleiding bestaat uit meerdere concepten en zijn gebaseerd op stick/zwaard vechten (Sinawali, Solo baston, daga). Daga (mes opleiding), Kadeno de Mano (Close Combat), panatukan (Filipijns boksen) en Dumog ( grappling). Deze concepten samen geweven in een compleet en zeer doeltreffend gevechtssysteem.