Clubkledij voor studenten vanaf witte band t.e.m bruine band.

Deze clubkleding zal gedragen worden bij aansluiting in onze club en na ondertekening van het huishoudelijk reglement, een grijze shirt met het logo vermeld op de shirt (groot logo achteraan, klein logo vooraan, en 2 vermeld op de mouw).

Dit in combinatie met een lange zwarte kito broek met de daarbij horende gordel afhankelijk van jouw graad binnen de stijl CCS.

Wedstrijdkledij voor deelname aan Random Attacks en Federale trainingen.

Deze kledij zal gedragen worden als er wordt deelgenomen aan de RA, een zwarte kito broek met daarbij horende kimono vest en de gordel die is reeds behaald binnen de stijl CCS.

De kledij zal ook gedragen worden op federale trainingen die nodig zullen zijn wanneer je een blauwe band behaald om zo binnen de federatie een zwarte gordel te kunnen behalen onder de zuil zelfverdediging.

Clubkledij voor studenten die geen graad willen behalen.

Deze kledij zal gedragen worden voor studenten die aangesloten zijn in de sportclub Martial Arts Academy Oostakker en die het huishoudelijk reglement hebben ondertekend, het omvat een halflange MMA short die achteraan is geborduurd met logo en vooraan bedrukt met logo CCS.

Daarbij een shirt van de club, dezelfde die wordt gedragen door studenten die een graad willen behalen.

Deze kledij wordt meestal gedragen voor mensen die komen trainen op maandag en woensdag.

Clubkledij voor leraars vanaf zwarte band.

Deze kledij zal gedragen worden voor studenten die binnen de Martial Arts Academy een zwarte band behalen, dit omvat een zwarte shirt met de daarbij horende logo's en dit zowel vooraan als achteraan alsook de zwarte gordel die de instructor momenteel bezit.

Dit alles vanaf 1ste Dan tot en met 5d Dan Black Belt, voor een 6de Dan zal er een rood wit geblokte gordel op deze kledij gedragen worden.